Allasratkaisut

Myrtha Technologies -allasratkaisut

Sport Venuen uimahalleissa käytetään huipputeknisiä Myrtha-altaita, joiden kehitystyö on jatkunut yli 50 vuoden ajan. Myrtha-altaita käytetään jo 60 maassa, ja Sport Venue on ainoa Myrthan edustaja Suomessa.

Asiantuntijoiden hyväksymä
ja arvostama

Myrtha-altaat voivat olla kooltaan, syvyydeltään ja muodoltaan mitä erilaisimpia. Ratkaisuista löytyy lasten- ja aikuistenaltaita sekä erikoisaltaita, kuten kuntoutus- ja olympia-altaita. Altaat ovat kansainvälisen uimaliiton (FINA) hyväksymiä, ja Myrthan allasratkaisuja on käytetty monissa olympia-, MM- ja EM-kisoissa.

Kustannustehokas asennus ja ylläpito

Myrtha-altaiden asennusaika on poikkeuksellisen lyhyt. Teollisen, modulaarisen tuotantomallin takia ne ovat nopein ja kustannustehokkain ratkaisu, ja asennus onnistuu haastaviinkin paikkoihin. Altaat voidaan sijoittaa esimerkiksi monikerroksisiin rakennuksiin.

Myrtha-altaat sopivat erittäin hyvin myös korjausrakentamiseen. Altaat ovat muuntojoustavia ja pitkäikäisiä. Ne on valmistettu ISO 9001 -standardin mukaisilla automaatiolaitteilla, ja näin virheiden riskit valmistuksessa ja asennuksessa on minimoitu.

Myrtha-altaiden kunnossapito on helpompaa kuin betonialtaiden, eikä tiukkaa huoltoaikataulua tarvita. Korkealaatuinen teräs ei kulu tai halkeile, eikä se kärsi esimerkiksi klooriveden tai ulkoaltaissa haastavien sääolosuhteiden vaikutuksesta. Peruskorjaukset onnistuvat nopeasti.

Myrtha-altaiden monikäyttöisyys ja muunneltavuus

Myrtha-altaiden toiminnallisuus on ainutlaatuista. Myrtha Variopool -altaiden pohjarakenteita ja käyttötarkoitusta voidaan muokata 15–30 minuutissa. Tarvittaessa yksi allas jaetaan useampaan osaan, joiden syvyyttä ja veden lämpötilaa voidaan muuttaa osa kerrallaan. Aikuisten altaasta saadaan nopeasti esimerkiksi lastenallas; kilpa-altaasta vesijumppa-allas.

Altaiden muunneltavuus palvelee hallin käyttäjiä, mutta vaikuttaa myös hallin energiatehokkuuteen ja käyttökuluihin. Myös altaiden valaistusvaihtoehtoja on runsaasti erilaisia käyttötilanteita varten.

Sport Venue Oy

Osoite:
Kampusareena
Sport Venue Oy
Korkeakoulunkatu 7
33720 Tampere, Finland

Yhteystiedot

Puh:
+358 44 733 2488

Sähköposti: